Общи условия

Добре дошли в Гуми Център.

Чрез нашия уебсайт gumicenter.bg („Сайт“) ние предоставяме информация, възможност за закупуване на продукт, настройване на монтаж на гуми и свързани услуги (наричани заедно „Услуги“). Сайтът е собственост и се управлява от Джентли 77 ЕООД.

Използването от ваша страна на нашия сайт и нашите услуги се управлява от тези Условия за ползване и нашата политика за поверителност (която може да бъде намерена на https://gumicenter.bg/obshti-usloviya/, актуализирана от време на време и която е включена чрез препратка тук („Политика за поверителност“) (наричани заедно тези „Условия“ или „Споразумение“). Препратките към „Потребители“, „Вие“ или „Ваши“ означават Вас като посетител на нашия сайт, потребител на нашите Услуги, член, титуляр на акаунт или клиент, в зависимост случая.

Като щракнете върху полето „Приемам“ или като използвате сайта или услугите, вие потвърждавате и се съгласявате, че тези условия (включително общите условия) формират обвързващо споразумение между нас и вас като потребител на сайта и/или ползвател на услугите.

Промени в Условията

Ако не сте съгласни с бъдещи промени в настоящите Общи условия, можете свободно да ги отхвърлите; за съжаление, това означава, че вече няма да можете да използвате Услугите. Ако използвате Услугите по какъвто и да е начин след влизане в сила на промяна в Условията, това означава, че сте съгласни с всички промени.

С изключение на промените, направени от нас, както е описано тук, никакво друго изменение или модификация на тези Условия няма да бъде в сила, освен ако не е в писмена форма и е подписано или е одобрено по друг начин както от вас, така и от нас.

Ние редовно актуализираме и подобряваме Услугите и понякога може да премахваме функции, за да подобрим способността Ви да използвате Услугите.

Обади се