Плащане и доставка

Начини на плащане в електронен магазин GUMICENTER.BG

GumiCenter.bg предлага на своите клиенти три начина да заплатят закупената от тях стока. Видът на плащането, Клиентът избира в момента на попълване на своята поръчка.

– Чрез наложен платеж, при което дължимата сума се дава на куриера в момента на предаване на стоката;
– Чрез банков превод, при което клиентът превежда дължимата сума на доставчика;
– На място в нашия сервиз на Гуми Центер / гр. Варна, ул. Роза 4 /

При плащане чрез банков превод, клиентът е длъжен да заплати продажната цена на закупената от него стока заедно с цената на доставката в срок не по-късно от 3 работни дни от потвърждаване на заявката от Доставчика.

I. ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Ако сте избрали да платите чрез наложен платеж, ще получите Е-мейл на адреса, който сте посочили, когато поръчката Ви бъде потвърдена от Доставчика. След това представител на Гуми Центер ще се свърже на посочения от Вас телефон за допълнителни уточнения на мястото и часа, за доставка на стоката и други допълнителни условия касаещи сделката. Сделката ще приключи с доставка от куриер на посочения от вас адрес, и заплащане от Ваша страна на дължимата сума за стоката и доставката на куриера.

II. ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ БАНКОВ ПРЕВОД.

Ако сте избрали да платите чрез банков превод, ще получите Е-майл на адреса, който сте посочили, когато поръчката Ви бъде потвърдена. Плащането се извършва в срок от 3 дни след потвърждение на поръчката от страна на Доставчика. Вие превеждате сумата по банковата сметка, посочена в потвърждението на поръчката. След това представител на Гуми Център ще се свърже на посочения от Вас телефон за допълнително уточнение на мястото и часа за доставка на стоката и други условия касаещи сделката. След получаване на плащането по сметката на Гуми Център ЕООД стоката ще Ви бъде изпратена.

III. На място в нашия сервиз

Ще ни откриете на удобна локация в град Варна, Цветен квартал, ул. „Роза“ 4. Работим всеки ден от 8:00 – 18:30 часа, включително и през уикендите. В нашия магазин ще откриете богат асортимент от бюджетни решения, среден и премиум клас гуми на производители, с гаранция за качество. Плащането при се осъществява в брой или с кредитна карта.

Начини на доставка в електронен магазин GUMICENTER.BG

Поради засиления интерес и непрекъснато растящия брой клиенти, Гуми Център Варна започна да предлага възможност за покупка на гуми и джанти изцяло онлайн. По този начин всеки един потребител може да се възползва от нашите услуги, без значение в коя част на страната се намира.

Нашата цел е да гарантираме високо ниво на обслужване и продажба на висококачествени гуми за леки автомобили, джипове и товарни превозни средства. Вече имаме възможността да предложим търсеното решение за всеки, изцяло онлайн, като се стараем да предоставим бързина и експедитивност при изпълнението на всяка една поръчка. Запознайте се отблизо с предоставените начини за доставка.

I. Доставка чрез куриерка фирма

След като завършите успешно своята поръчка в платформата на Гуми Център, наш представител ще се свърже с вас за потвърждение на поръчката и уточняване на детайли около доставката. Тя се осъществява до офис на куриерската фирма или до предварително посочен от вас адрес.

– Еконт
– Спииди

II. Получаване на място в нашия сервиз

Ние от Гуми Център сме наясно с напрегнатото ежедневие на всеки. Точно поради тази причина ви предоставяме възможност за избор на нови гуми за вашия автомобил изцяло онлайн, посредством отлично разработения ни сайт gumicenter.bg. Разгледайте предложенията, направете своя избор на бюджетен, среден или премиум клас гуми и ги поръчайте с възможност за взимане от централния ни офис.

Обади се